Formbar stiller ut i Kopervik Kulturhus
Nov
3
to Nov 24

Formbar stiller ut i Kopervik Kulturhus

I år skal vi for første gang stille ut sammen der vi har et felles valgt tema, med individuelle tolkninger utført i materialet vårt, glass. Utstillingen vil derfor ha en gjennomgående tråd, men likevel representere tre individuelle glasskunstnere. Med denne utstillingen vil vi kunne fordype oss i temaet og få muligheten til å utfordre oss teknisk, noe som alltid er viktig for oss for å kunne stadig utvikle og utfordre oss selv.

Mer informasjon kommer!

View Event →
Åpning av utstillingen "Some kind of Harbour" av Peter Hermansson
Aug
9
to Sep 1

Åpning av utstillingen "Some kind of Harbour" av Peter Hermansson

Peter Hermansson (1975) er en svensk kunstner med eget atelier ved Boda Glasbruk. Han arbeider primært i de tradisjonelle svenske teknikkene Graal og Ariel, men har tatt disse teknikkene inn i en mer kontemporær og moderne fase og er blant annet påvirket av grafittikunst. Han har hatt stor suksess i Sverige og internasjonalt, der han har stilt ut verkene sine i over 60 utstillinger. Nå stiller han for første gang ut i Norge, og vi gleder oss til å presentere arbeidene og kunstneren selv! Peter vil være tilstede hos Formbar torsdag og lørdag under Sildajazzen 2018.

I sammenheng med dette kommer også den anerkjente Bo Knutsson for å holde et foredrag om "Glashantverkets utveckling i Skandinavien från 1900 – nutid". Med sin unike kunnskap om kunst og glass vil han kunne ta med publikum på en reise gjennom de ulike stilepoker og de mest innflytelsesrike kunstnerne og fortelle om dagens situasjon i glasskunstens verden.

*Bo Göran Knutsson (1945) er antikvitetshandler og en av tv-programmet Antikrundans eksperter. Ordfører i CINOA, Internationella Konst- och Antikhandlarföreningen.

View Event →