Back to All Events

Åpning av utstillingen "Some kind of Harbour" av Peter Hermansson


  • Formbar Glassverksted AS 95 Kirkegata Haugesund, Rogaland, 5528 Norway (map)

Peter Hermansson (1975) er en svensk kunstner med eget atelier ved Boda Glasbruk. Han arbeider primært i de tradisjonelle svenske teknikkene Graal og Ariel, men har tatt disse teknikkene inn i en mer kontemporær og moderne fase og er blant annet påvirket av grafittikunst. Han har hatt stor suksess i Sverige og internasjonalt, der han har stilt ut verkene sine i over 60 utstillinger. Nå stiller han for første gang ut i Norge, og vi gleder oss til å presentere arbeidene og kunstneren selv! Peter vil være tilstede hos Formbar torsdag og lørdag under Sildajazzen 2018.

I sammenheng med dette kommer også den anerkjente Bo Knutsson for å holde et foredrag om "Glashantverkets utveckling i Skandinavien från 1900 – nutid". Med sin unike kunnskap om kunst og glass vil han kunne ta med publikum på en reise gjennom de ulike stilepoker og de mest innflytelsesrike kunstnerne og fortelle om dagens situasjon i glasskunstens verden.

*Bo Göran Knutsson (1945) er antikvitetshandler og en av tv-programmet Antikrundans eksperter. Ordfører i CINOA, Internationella Konst- och Antikhandlarföreningen.