Frakt og retur

 

Frakt - Norge

Vi sender pakker fra oss en gang i uken, hver mandag. Vi bruker Posten og Norgespakke på alle våre sendinger slik at du kan spore varene til enhver tid. Norgespakken er sporbar og forsikret for inntil 10 000 kroner og gjelder for pakker opptil 35 kilo.

Alle leveringstider som blir oppgitt må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for når bestillingen er mottatt i nettbutikk systemet. Medgått tid til pakking kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør (Posten Norge). Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager og befrakters tid kommer alltid i tillegg. Det forbeholdes retten til å avvike og eller endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

Alle leveringer skjer med Posten. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Kunde vil få beskjed når varen er utsendt.

Fraktpriser er fra kroner 175-410,-

Vi er opptatt av miljøet og vil derfor gjenbruke esker og annen emballasje så lenge de er brukbare. De varene som du vil ha pakket inn som gave får selvfølgelig en fin innpakning. 


Frakt - Utland (international shipping)

Dessverre så sender vi ikke pakker til utlandet gjennom nettbutikken, men ta kontakt på e-post: hello@formbar.no så ordner vi dette.

Prices and conditions vary, so please contact us hello@formbar.no if you wish to ship to an overseas address. We'll aim to find the best solution for you.


Retur

Mottatt produkt

Etter at du har mottatt produktene, bør du så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Vi gjør oppmerksom på at produktene våre er håndlaget, så størrelse kan variere noe.

Angrerett

Angrerett loven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer kjøpt i Formbar Glassverksted AS sine nettbutikk. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir Formbar Glassverksted AS melding om dette (angrefrist).

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være tilbakelevert i samme forfatning og stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til Formbar Glassverksted AS innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har selv risikoen for transporten tilbake.

Produktet sendes tilbake til Formbar Glassverksted AS i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet. Angrerettskjema kan mottas fra Formbar Glassverksted AS.

Returadresse: Formbar Glassverksted AS, Kirkegata 95, 5528 Haugesund, Norway